måndag 9 augusti 2010

Tredje veckan

Då var det redan 3:e veckan på semestern. Å andra sidan känns det ju verkligen som höst. Blev helt och hållet blåst på sommaren i år...

I lördags gjorde jag och Thina en gemensam insats på Tanumsdagen. Vi representerade Tanums BK och Sportsman's Pride foder heeela långa dagen. Inte var det nån större rush men det kan väl bero på att vi inte hamnat i bästa läge tyvärr. Men men...vi var där i alla fall.

Söndag var det så avslutning på Alvas valpkurs. Den var framskuten tills nu. Vi höll till uppe i skogarna i Bullaren hos vår instruktör Annika. Alva fick prova på blodspår och det klarade hon alldeles utmärkt.

Om ett par veckor kör kurserna på klubben igång igen. Då blir det både tisdagar och torsdagar för min del eftersom både Alva och Alice ska gå kurs. Det lär bli en intensiv höst alltså om jag dessutom ska orka åka upp på onsdagsträningarna också. Vi får väl se hur det blir och hur länge krafterna räcker till...jag vet hur det brukar bli framåt hösten när det är motigt att åka iväg på kvällarna. Redan nu märker man hur det mörknat på kvällarna.
Fast lite mysigt är det allt nu när man börjar tända fönsterlamporna igen...


1 kommentar:

Eva sa...

Vart semestern tog vägen kan man ju undra....fyra veckor som försvann i ett huj !!!
Har börjat jobba nu och det känns inte att man haft semester ens.
På fredag bär det av till Vilsta och specialen, samtidigt passar vi på att göra ett besök på Strömsholm och kollar upp om Saga har några guldklimpar i magen ;)
Svårt att säga med den lilla lurifaxen.