måndag 5 april 2010

Påskhelgen

Då är det sista dagen på den här långhelgen då. Vad fort den gick...

På Långfredagen åkte vi till Rågårdsvik till Rogers farmor som fyllde år. Naturligtvis fick lilla Alva följa med. Stannade på Torp på vägen så det blev en liten promenad på parkeringen där. Finns väl inget bättre ställe att miljöträna på än Torp...

Sedan for vi vidare mot Rågårdsvik. Farmor bor i huset nedanför pensionatet ni sett i "Saltön". Blomgrens hus ligger ett par hus ovanför. Lite ointressant vetande...säger en som tycker "Saltön" är nåt av det sämsta som skådats i TV. Fast vi har allt tittat på det här också, Roger är ju född och uppvuxen på Skaftö.

I alla fall skötte sig Alva bra på kalaset. Hon sov i ett hörn en hel del och inte en enda pöl blev det.

Det blev det desto mer av på påskafton. Redan tidigt på morgonen förstod jag att det var klippt. Hon kissade och kissade och kissade. Gick två meter och kissade igen. Stackarn hade urinvägsinfektion. Ringde jourhavande vet kl 9, som sa han skulle höra av sig när han kom in till stationen. Kl 15 fick vi äntligen komma. Han tittade snabbt på henne, jag menar vekligen SNABBT! Hämtade medicin och skrev ut förrättningsunderlaget. Det tog inte många minuter. Summa 1981 kr!!!!!
Vad ska man säga? Inte mycket att göra åt...jag hade ju aldrig kunnat låta stackars Alva gå sån ända till tisdag. Fast visst är det typiskt att det ska hända mitt under en långhelg?
















1 kommentar:

Pirre sa...

1981 kr???? Jösses.. Ja, varför ska det alltid hända när det är taxa 4... Suck