fredag 11 november 2011


Man kan ju tro att det aldrig händer nåt hos oss längre men så är det inte...snarare tvärt om. Jag bara inte hinner berätta nu för tiden.

För ett par veckor sedan var vi i Medevi hela helgen igen. Då var det blodspårkurs, sååå roligt. Vi har ju gått den en gång redan men bara för att det är så kul hängde vi på denna också. Det var Alva och Alice som fick vara med på den men "lilla" skrutten Bella var med och hälsade på gammelmatte också så klart.

Förra fredagen var det utställningen i Växjö. Egentligen var det meningen att vi skulle åkt ner redan på torsdagen och övernattat hos goda vänner men i sista stund sket det sig och vi fick åka över dagen istället. En nätt liten tur på 71 mil, vi var helt slut resten av helgen sen.
Iaf så var det 60 anmälda leonberger och Alva fick excellent och placerade sig som 3 UKK! Trots att hon inte alls ville springa. Domaren kom fram till mig efteråt och sa att jag måste få henne att tycka det är roligt för nu vill hon inte alls visa upp sig men att han tyckte hon var sååå vacker. Tänk om hon hade sprungit alltså...fast visst, hon kanske inte kommit bättre placerad ändå. Who knows.


Alva 3 UKK, VäxjöDenna helgen blir det premiär i ringarna för Bella och Roger! Hon har precis blivit 4 månader och ska ställas både lördag och söndag. Det ska bli så kul att se hur hon kommer uppföra sig. De flesta av syskonen kommer vara på plats också.
Alva får hänga på och ställas på lördagen men söndagen är en ren valputställning.

Så håll tummarna för alla Bamsingar i helgen nu då!

Inga kommentarer: