tisdag 11 oktober 2011

Oktoberfest på Skinnfälleröd

I fredags anlände det ett gäng Knickerbockers till Skinnfälleröd igen!
Inger och Tomas kom från Skåneland med sina fyra leonbergerhanar och Maria och Petter kom från Eskilstuna med sina två. Deras Moltas är för övrigt bror till Alva och deras Beppe är bror till Bella. Så vi räknar oss numera som släkt alltså.

På lördagen var vi ute och la blodspår till hundarna. Det ironiska var att när Maria och jag stod och väntade på Tomas, Roger o Petter som var med hund nr två på sitt spår, då dök plötsligt en älg upp ca 20 m från oss. Snacka om att man blev lite matt...nää det var en underdrift, jag blev sketrädd rent ut sagt. Som tur var vek han av och kom inte rakt mot oss. Fast de andra var ju längre upp i skogen. Jag försökte ropa lite försiktigt " ÄÄÄÄÄLG" och tyckte mig höra nån som svarade "VI VET".
Jo då, de hade blivit förvarnade av Inger som passade valparna borta vid bilarna. Hon stod där och såg Hälge trava rakt mot oss och ringde o varnade Tomas på mobilen.

Kvällarna tillbringades i köket med mycket skratt och massa god mat. Roger, Petter och Tomas stod för maten som vanligt, de är fantastiskt bra på att laga mat, det var sååå gott!

På söndagen vände de hemåt igen och det blev så tomt och tyst på Skinnfälleröd. Saknar er redan allihop, tack för ännu en jätterolig helg tillsammans med er! Beppe, Bella o Nellie


 Beppe
 Beppe o Alva
 Nellie
 Bella o Beppe


 Chino och Tomas

 Piff och Puff, ha ha...
På väg tll blodspåret

Petter o Moltas
 Stolt Alva

 Petter o Moltas Tomas o Texas Beppe i vattenskålen, som vanligt...
High five!

1 kommentar:

Eva sa...

Vilken fantastisk helg ni hade och så fina bilder du tagit =)
Han som står mitt i vattenskålen är ju bara för häftig ;)
Kram