lördag 24 september 2011
Det har varit en tuff vecka. Otroligt mycket på nya jobbet och huvudet är sprängfyllt med nytt som behöver fastna där. Men jobb är ändå bara jobb. Det värsta denna veckan var att älskade lilla Trollet blev hastigt sjuk och fått somna in. 
I tisdags blev hon plötsligt dålig när Lisa var ensam hemma. Lisa ringde mig direkt och jag var nästan hemma då som tur var. Lisa hade hört några dunsar men inte hittat katten i rummet de hördes ifrån. Strax efter kommer Trollet ut därifrån men kan knappt gå. När jag kommer ligger hon i Lisas knä men ser "konstig" ut. Hon är alldeles blöt o geggig i hakskägget. Blicken är helt tom. När vi flyttar henne till golvet reser hon sig inte, bara ligger där och tittar, egentligen precis som vanligt men ändå så väldigt fel.
Jag börjar jaga veterinär och får efter 40 minuter äntligen tag i en. Varför ska allt ske efter ordinarie öppetider och telefontider?
Till slut kom vi iaf in till veterinären som var fullt övertygad om att jag hade rätt i min gissning att Trollet antagligen drabbats av en hjärnblödning. Hon fick somna in lugnt och stilla men usch så hemskt ändå.
Trollet har alltid varit en mycket speciell katt. Vi har ofta undrat om hon verkligen var en katt och inte en hund...

Vi kommer aldrig glömma dig, vår älskade Trollet!1 kommentar:

Eva sa...

Så tråkigt det blev med söta Trollet, men tur ändå att hon var inne och inte blev liggandes ute någonstans... Kramar till Er.