tisdag 13 december 2011

Suck...

Blir ju aldrig nån ordning med bloggandet nu för tiden, sorgligt men sannt. Man skulle kunna tro att det inte händer nåt här men jodå, det gör det. Jag hinner bara aldrig berätta om det längre.

För ett par veckor sedan var vi nere i Skåne och hälsade på underbara vännerna Inger och Tomas. En hel helg tillbringade vi hos dem. De har fyra maffiga leonbergerhanar och en liten plutt (sheltiekorsning). När vi gästade hade vi med oss Alva och Bella så sex leonberger och en liten plutt samsades och det gick hur bra som helst. Alva och lille plutten fann varann direkt, de lekte och härjade hela helgen. Trots storleksskillnaden var det inga som helst problem, Alva var så försiktig med honom.

En av Team Skånes (ja vi kallar dem så) hanar är pappa till våran lilla Bella, härligt fina Bamse Knickerbocker. Extra kul att se far och dotter tillsammans så klart.

Bella håller på att bli riktigt snygg, ska bli spännande att se vad det blir av denna lilla dam. Ni kan se henne på de nedersta bilderna.


Alva

Alva och Bella

Här badas det mitt i vintern

Alva

Bella

Bella

1 kommentar:

Tomas sa...

Det var så kul att ha er här. Alla hundarna gick faktiskt och letade när ni åkt. Längtar ju redan till nästa år då vårt turnerande återupptas
Tomas