måndag 4 juli 2011

Snurrigt?

Ingen lär väl bli klok av detta men kan inte låta bli att visa...

När vi skulle åka hem från Borås i lördags hade Roger redan öppnat bildörrarna så jag missade en viktig detalj. Stannade i Munkedal för att jag skulle in på ICA. När jag kommer ut tvärstannar jag...på den parkeringsficka vår bil stod innan stod nu en ANNAN vit Avensis med en stor blå dekal på framdörren. Jag står där förvirrad och funderar på vart sjutton Roger tagit vägen med bilen och varför han skulle byta plats, så slår bomben ner i skallen på mig.

Går fram för att kolla på dekalen och jovisst mycket riktigt...KMC har slagit till! En stor dekal på varje framdörr hade bilen begåvats med!

Kunderna på ICA:s parkering trodde nog inte jag var riktigt klok där jag stod. Först en ljudlig diskussion med mig själv i ren förvåning och sen ett gapskratt.

Mindre klistermärken med samma tryck har jag hittat på både tältpinnar, karda och Alvas pärm, de har verkligen legat i KMC:arna.

Kan tillägga att vår bil inte var den enda med dessa dekaler på efter lördagens Boråsresa...


Men se snaaaaaart kommer KLL att slå tillbaka!!! KLL:s logga är ju mycket snyggare och naturligtvis är det den som ska pryda både bilar och andra tillhörigheter.Om nu någon är förbryllad och undrar vad detta handlar om så ber jag att få hänvisa till förslagsvis Tomas Gustavsson, Petter Järleskog, Johan Holmqvist eller Roger Arvidsson för mer info. Själv kan jag inte förklara så det är ingen idé ni ens frågar...1 kommentar:

Pirre sa...

hahaha, nu läste jag den här.. =) Jag kan bara hålla med, vi låter KMC'arna förklara..