onsdag 13 juli 2011

Semesterbesök

I söndags kväll kom äntligen Maria, Petter och Moltas hit för ett kort kustbesök. Extra kul denna gången eftersom vi inte hade nån utställning att tänka på tidigt på morgonen, så brukar det ju vara annars.

Alva och Moltas lekte och badade, lekte och badade och lekte igen. Jösses vad kul de hade. Alice är i slutet av sitt löp så hon fick hållas med de andra och det gick lika bra det. De fick turas om med att vara ute eller inne på altanen med oss.

Vädret var på vår sida så kvällen tillbringades på altanen med grill och mycket prat.

Lördag förmiddag packade vi in oss i vår bil och åkte till Lysekil. Där hade vi en underbar dag med ganska lagom med folk. Vädret var också helt lagom för en promenad runt stan och titta på allt.


Moltas och Alva vilar under ett bord när vi passar på att vila benen lite.

Alva i parken i Lysekils centrum. Hussarna är uppe på pizzerian och väntar på att våra pizza ska bli klar. Den åt vi sen nere i parken.

Maria och Moltas pustar ut i det svala gräset i parken.

Efter Lysekil åkte vi hem och hämtade badkläder bara. Sen bar det av till en insjö därhundarna fick bada. Moltas härjade som sjutton medan Alva var försiktigare i början. Fast med draghjälp av Moltas så var Alva snart igång med simmandet men vid det laget var Moltas trött...

Sen var det vår tur att plaska! Dock i varmare vatten, 32 grader och ett glas vin passade oss perfekt. Där satt vi nog och tjötade i nån timme, härligt var det!

Petter fastnade för lilla Nellie och vill nog ha en liten hund nu också, ha ha...deras nya leonvalp är nyss född så familjen utökas snart alltså. Petter hade helst tagit med sig både sheltie, två collies och en gul katt hem...han föll liksom för hela flocken här.

I går förmiddag åkte de hemåt Eskilstuna igen och vi laddar för nytt Knickerbockersbesök ikväll, då kommer nämligen Tomas och Inger med sina 4 leonbergerhanar. Snart blir det livat här igen alltså!


Inga kommentarer: