söndag 26 juni 2011

Midsommar

Då är Midsommar över för den här gången!
Midsommarafton var det väl inget höjdarväder men det är väl nästan som det ska vara. Kallt och blåsigt med en och annan regnskur.
Vi tillbringade kvällen ute i Grundsund som vanligt. Hade jättetrevligt tillsammans med trevliga vänner. Var väl lite oroliga för Lisa som skulle ut i MUnkedal men det problemet löste sig av sig självt. Hon ringde tidigt och sa att nu skulle hon och kompisen åka hem til oss istället. Det hade kommit så många "konstiga" typer dit...det var nämligen punkfestival i Munkedal i år...
Så när vi kom hem satt de i köket och åt våfflor! De hade visserligen fått gå hela vägen hem men var fullt nöjda med att vara hemma.
Kanske ska tillägga att de inte alls hade behövt gå så långt för de skull eg sova hos kompisen i Munkedal men tydligen ville de hellre knata hem till oss.

I går var det den årliga cruisingen i Lysekil! Precis som vanligt sken solen från en nästan klarblå himmel. För konstigt nog är det nästan alltid fint väder i Lysekil på Midsommardagen. Vi tog en sväng ut för att titta och fick så klart sitta i kö för att komma in i Lysekil. Fick parkerat allra längst ut på Grötö så det blev en bit att gå.
Mötte upp några vänner som vi sen strosade runt med och hade ett par trevliga timmar.
Kan väl säga att det var väldigt skönt att komma hem till skogen sen igen...allt detta motorljud, hög musik och avgaser gör en ju helt snurrig i bollen. Dessutom har jag nog aldrig sett så mycket folk förr, jäklar vad trångt det var...och naturligtvis mycket fylla.
Kul att komma ut och kolla en stund men oj så skönt att komma hem igen!

Nästa helg är det dags för Borås i dagarna två. Ser verkligen fram emot detta! Känns som det var evigheter sen nu ju, har faktiskt inte haft nåt i kalendern på hela tre helger! Men nu blir det annorlunda, finns inte en obokad helg förren slutet av augusti. Utställningar, aktiviteter och efterlängtade besök av härliga vänner.

Detta kommer bli en kanonsommar!!!

Inga kommentarer: