fredag 30 december 2011

Knickerbockers Impasible Kaka
5,5 mån





I år har vi gjort två nyårskort, så..



Gott Nytt År 
till er Alla från oss Alla!








onsdag 28 december 2011

Så var julen över för den här gången. Dessa underbara foton togs i Grundsund på julafton av Theresa Johansson.

Underbart söta lilla Nellie

Ljuvliga Bella

Bella




söndag 18 december 2011

I fredags fick vi besök av våra underbara vänner Maria och Petter. Ända från Eskilstuna kom de hastigt och lustigt för att tillbringa helgen med oss.
De har dels en kullbror till Alva, Moltas, och dessutom en kullbror till Bella, Beppe. Vi följs åt liksom, ha ha...

Vi har ätit, druckit, tjötat och åter tjötat...att man kan ha så mycket att prata om? På lördagen var vi ute och la blodspår till hundarna så de fick lite spänning i tillvaron också. De små (Bella och Beppe) fick härja vilt borta på ängarna och levde livet.
I dag for de hemåt Eskilstuna igen och jösses vad tyst och dött det blev här. Saknar er redan! Snart gör vi om det så klart.















Foton: Petter Järlekvist

tisdag 13 december 2011

Suck...

Blir ju aldrig nån ordning med bloggandet nu för tiden, sorgligt men sannt. Man skulle kunna tro att det inte händer nåt här men jodå, det gör det. Jag hinner bara aldrig berätta om det längre.

För ett par veckor sedan var vi nere i Skåne och hälsade på underbara vännerna Inger och Tomas. En hel helg tillbringade vi hos dem. De har fyra maffiga leonbergerhanar och en liten plutt (sheltiekorsning). När vi gästade hade vi med oss Alva och Bella så sex leonberger och en liten plutt samsades och det gick hur bra som helst. Alva och lille plutten fann varann direkt, de lekte och härjade hela helgen. Trots storleksskillnaden var det inga som helst problem, Alva var så försiktig med honom.

En av Team Skånes (ja vi kallar dem så) hanar är pappa till våran lilla Bella, härligt fina Bamse Knickerbocker. Extra kul att se far och dotter tillsammans så klart.

Bella håller på att bli riktigt snygg, ska bli spännande att se vad det blir av denna lilla dam. Ni kan se henne på de nedersta bilderna.


Alva

Alva och Bella

Här badas det mitt i vintern

Alva

Bella

Bella