tisdag 30 juni 2009

Inget flyt

Idag är jag inte på humör. Det har jag i och för sig inte varit på flera dagar. Varmt så in i hoppsan och så har jag haft ont och kan inte sova för värken.
Förra veckan fick jag ju göra ett byte av medicin eftersom den första inte hade nån som helst effekt. Fick också tid för nytt läkarbesök idag. Tyvärr inte alls nån större märkbar förbättring så nu är det ytterligare medicinering samt förlängd sjukskrivning. Inte alls som jag tänkt mig min sommar precis. Tur att vi inte hade nåt inplanerat, Roger jobbar ju så jag går här ensam och "drar".
Men, men...det blir väl bättre.

Var inne på jobbet en sväng i samband med läkarbesöket. Skulle ta min andra TBE spruta så passade på när jag ändå var där.
Konstiga personalförmåner man har nu för tiden. När jag jobbade på Intersport hade jag viss procent på alla inköp jag gjorde, jättebra med tonåringar i huset kan jag säga.
Nu är det vaccineringar man kan få. Influensasprutan får vi gratis om vi vill ha den. TBE får vi betala vaccinet, dvs självkostnadspris. Med tanke på alla fästingar vi har här känns det som ett bra erbjudande i alla fall så jag har valt att ta den. Trots att jag är livrädd för sprutor och nålar...
Så idag har jag både tagit spruta och dessutom prover i samband med läkarbesöket, ingen dålig pärs för lilla mig alltså. Hade nästan lika ont i båda armarna när jag åkte hem. Stackars stackars mig...i morgon blir nog en bättre dag.
Nu ska jag inta soffan och göra ingenting igen!

söndag 28 juni 2009

Borås

I morse bar det av till Borås på nationell utställning. Extra kul eftersom en massa Knickerbockershundar var där. Bla två syskon till Alice, Lill-Pirre och Doris.
Tyvärr fick vi tvåor på dem, samma även för Crazy och Kimbo.
Roger och Lisa var med denna gången, skönt att ha nån som bär sakerna nu för tiden med tanke på min arm.
Sen stannade vi inte för att se hur det gick för Pirres äldre tikar. Det var så olidligt hett att svetten bara forsade. Som tur var hade Veronica tältet med men det kändes inte som det hjälpte eftersom det inte fläktade alls. Istället slängde vi in hundarna i bilarna, på med AC:n på max och begav oss hemåt igen. Stannade tom på en rastplats vid en sjö och lät hundarna hoppa i, gissa om de blev nöjda.



Väl hemma var vi helt slut av värmen både vi och hundarna. Alice är klart nöjdast här hemma där hon kan plaska i sin damm när hon vill. Dessutom är hon tyvärr så himla åksjuk. Hon spyr alltid när vi åker nånstans, även fast hon inte får nån mat innan. Så idag fick den stackarn inte frukosten förren kl 14,30 när vi kommit hem igen...

Gräfsnäs

I fredags kväll var vi på kvällsutställning i Gräfsnäs. Fantastiskt fint ställe men oj vilken tid det tog. Domaren var inte snabb precis...
Nu kan jag inte säga att det gick särskilt bra heller, Alice åkte ut mot Crazy den här gången. Fast det var kul ändå för det har alltid varit tvärtom förut så jättekul för Josefine som verkligen är fantastiskt duktig på att ställa.
Sen möttes Kimbo som var enda hanen och Crazy, Kimbo tog hem Bir:et. Grattis!

Smulan med husse och matte dök upp också och gjorde oss sällskap, jättekul!



Kolla in min hunds bakben...så här ligger hon fortfarande ofta!
Min "assistent" Lisa tar paus med en bok. Det är ju Lisa som får göra allt jobbet annars nu för tiden när jag inte kan.



Söta Smulan hade massor att kolla in!

torsdag 25 juni 2009

Badgäster

Nu har vi haft badgäster här! Veronica och Josefine kom hit med Kimbo som skulle låna vår dusch. Lilla Humlan fick följa med också, så söt så söt...
Alice tog med sig kompisarna ner till sin lilla damm och lät dem frikostigt svalka sig där. Humlan gjorde en störtdykning men var snart i spat igen och Kimbo, ja han bara ääälskade Alice lilla paradis.
Så nu Krille vet du vad som står härnäst på "att göra" listan!







Är det kanske kärlek säg???





Alice och Humlan motionerar i slänten...



Humlan på väg ut ur busken



Nej jag ska INTE bajsa! Det ser bara så ut.



Kimbo ren och fin efter duschen, kopplet på för säkerhets skull. Inga fler bad i dammen idag inte.



Mmmmm så söt jag är...

onsdag 24 juni 2009

Mera plask

Alice i sitt lilla paradis,dammen!





Vågar jag mig på en svängom i rabatten tro?



Nikki på plats i rabatten, bevakar om det möjligen kan skvätta nåt vatten från poolen.





Carro försöker lura ut Nikki och Nova i dammen...



Inte ens stackars Nellie klara sig undan från blöta tassar. Fastän hon försöker hålla sig långt borta...





För de tvåbenta finns ju också svalka att få! Syrrorna i full fart med vattenlek.





Två av de för tillfället tjänstgörande i "Skinnfälleröds Vakt HB", Alice och Nova. Jag kan lova att inget undgår den styrkan...

Svalkande morgonplask

Alice startar dagen redan tidigt med att plaska runt i dammen. Si så där tredje gången eller så lyckades jag få med mig kameran och få en videosnutt. Tyvärr kommer hon av sig lite när hon får åskådare och det gick inte alls så vilt til som det gör annars.
Se klippet här!

Efter jag filmat ställde jag mig att titta på det i kameran. Ser i ögonvrån hur Alice ligger på gräset med nåt rött som jag trodde var en leksak. Nej då, det var min röda kameraväska...reservbatteriet hade hon lyckats få ut och det har lite bitmärken. Får väl se om det fungerar. Söta lilla Alice, mattes gull. Vad ska du hitta på här näst?

lördag 20 juni 2009

Midsommardags kaos

I går var vi hos Peter i Grundsund och hade en jättetrevlig kväll. Inte allt för sent blev det heller. Det brukar i och för sig bero på att alla grabbarna alltid ska ut tillsammans på midsommardagen och nu för tiden orkar de ju inte hålla igång två kvällar på raken...

I alla fall har jag precis kommit hem efter att ha kört ut Roger till Lysekil dit de andra kom i båten. Jag säger bara Lysekil på midsommardagen = KAOS!!! Det är nämligen årets högtid, cruising!

Sista kilometern tog en halvtimma att ta sig fram och då körde jag honom ändå inte längre än till rondellen. Väl framme vid nämna rondell delades trafiken, bofasta till höger, cruising rakt fram och sen vi andra till vänster och runt i rondellen då. Jag blev väl lite stirrig och funderade på vart jag skulle köra i bilkaoset. Där stod fullt i reflexklädda män coh pekade och viftade och SKREK hur vi skulle köra. Mig visade en åt höger (dit jag inte skulle)då SKREK han "ska du runt så BLINKA VÄNSTER DÅ!!!" samtidigt som han vevade runt med armarna år alla bilar hej vilt. Jag blev skitsur och funderade snabbt på att köra över killen istället men kom fram till att hela Lysekil ju kryllar av poliser så det skulle nog inte vara smart. Kom i alla fall runt rondellen och fick släppt av Roger. Puhhh!!!

Så nu ska jag och Lisa ha en lugn och skön hemmakväll, det ska bli så skööönt. Orkar inte ens tänka på hålligång längre, speciellt inte nu när jag mår så himla dåligt av min medicin. Har legat i sängen illamående snudd på hela dagen idag trots mitt lugna midsommarfirande med cocacola.
Hoppas ni också får en lugn kväll och att ni inte befinner er ute i kaoset...

Så går det till

Idag var Alice på fel sida staketet igen. Var naturligtvis tvungen att kolla var hon går ut nu så jag gick upp i skogen och efter kom Alice...
Körde en repris men satte mig då med kameran på insidan och lockade på henne.
Kolla in videosekvensen här!

torsdag 18 juni 2009

Marodören

har varit i farten igen! Så här såg det ut när jag kom hem igår. Får man inte vara med och plantera så kan man väl lika gärna dra upp blommorna ur jorden då eller? Altanen var täckt av jord och det som var kvar av blommorna återfanns massakrerat runt om på gräsmattan. Alice du är en pärla....sa husse då.




Egentligen skulle jag gått hem från jobbet idag med siktet på semster. Istället blev jag hemskickad på stört igår av vår läkare på FHV. Min arm som jag haft så ont i sedan mitten av mars bedömdes ha startat som en "tennisarmbåge" men nu var inflammationen så spridd att mer el mindra de flesta muskler från handryggen och upp till axeln är inflammerade. Undra på att jag har så j-a ont!
Nu tänker ni att hur kunde jag gå sån då? Jo jag ringde FHV i april som skickade upp en sjukgymnast. Han konstaterade just att det satt i alla dessa muskelfästen men jag skulle tänja på musklerna och fick rörelser jag skulle utföra. Dessutom skulle jag ta Alvedon och smörja med Zon salva mot värken. Snart (om två månader...) skulle jag väl ändå ha semester så då skulle det nog minsann gå över.
Självklart har dumma jag accepterat vad han sa och smörjt och smörjt och tänjt och tänjt. Förra veckan gav jag upp, hade så fruktansvärt ont och kan inte ens sova för värken och ringde igen. Ja ja du får väl komma hit så doktorn får göra en bedömning då...sa sköterskan.

Doktorn tittade på mig som om jag inte var klok. Menar du att du har tagit Alvedon och smörjt med Zon? En sån inflammation går ALDRIG över utan behandling kombinerat med vila!!! Det var tom för sent med den klassiska kortisonsprutan eftersom det numera var inflammerat överallt.
Så nu är det sjukskrivning samt dunderdos med antiinflammatoriskt smärtstillande. Om nu magen pallar den då.

Med andra ord kommer jag inte göra mycket väsen av mig närmaste veckan men om ni undrar vart jag tagit vägen så gör jag just ingenting...

Passar på att önska er alla en Glad Midsommar! Hoppas att regnet slutar...

tisdag 16 juni 2009

Sista kvällen

I kväll är det vår sista kväll som Smulanvakter. Bulgarienresenärerna ska ankomma sent i kväll. Egentligen hade jag ju tänkt att Smulan skulle vara här i natt också då men se mamma sa i telefon att "du kan väl lämna upp henne på kvällen så hon är hemma när vi kommer"!!! Så nu sitter jag här och stämmer av med Luftfartsverkets hemsida så inte planet är försenat. För i så fall behåller jag henne här vad mamma än säger. Problemet är väl bara att pappa säkerligen kommer och väcker Lisa kl 7 imorgon bitti då för att få hem lilla Smulis...

Sedan Lisa kom hem har Smulan fått sova inne hos henne, det blev lugnast för mig på det sättet. De där små vovvarna har en förmåga att ta väääldigt stor plats i sängen och båda vill vara tätt tätt inpå mig. Vilket jag tycker är jättejobbigt.
Alice har också plötsligt börjat göra tappra försök att få en sängplats när vi går in i sovrummet på kvällen. Igår slängde hon upp hela framkroppen och la sig tillrätta och sov. Trots att bakänden stog kvar på golvet... Alla sätt är bra och hon tyckte definitivt att vi borde fatta att man inte väcker den som sover. Husse fick lyfta ner den sovande bjässen.

Hittade ett gammalt foto på Nellie och Smulan men det är så gulligt så jag måste visa det igen!



Vad är nu det här då???



Jo de här två förstås! Selma och Alice som myste i helgen.



Nova ville också vara med.



Nikki däremot hon slappade i gruset.

söndag 14 juni 2009

Hemma igen

Då har vi varit och hämtat Lisa på Såtenäs! Kändes jättekonstigt att komma upp till ett militärområde med grindar man måste få tillstånd att köra in genom...
Roligt hade de haft i alla fall och helt slut är hon. Nellie också för den delen. Skönt att ha dem hemma igen, båda två.
Undrar bara hur jag ska få sova inatt? Har ju fallit för Smulans charm så hon har sovit hos mig i sängen. Vad ska väl hennes matte säga?
Kan just tänka mig hur bra jag kommer att sova med både Smulan och Nellie som ett klister intill mig...Nellie ska säkert bevaka så inte Smulan är mig närmast.

Blommor och ogräs

Igår köpte vi lite blommor som Alice kämpade tappert för att få "vara med" och plantera. De svarta plastkrukorna är det mest åtråvärda hon vet tror jag...
Några av plantorna har inte hunnits med än, vaddå ertappad???



Nova och Smulan gassar i solen.



Nikki håller på att byta om till sommarstassen och är allmänt raggig just nu.



Får man inte plantera blommor (hmmm) så är det vila i skuggan som gäller.



Selma saknar Lisa så hon håller på att dööö...skriker högljutt efter henne på natten. Hon brukar nämligen sova hos Lisa.
I brist på bättre sällskap kan hon tom tänka sig att kråma sig lite för oss andra.



Kolla in vem som genast ansluter...



Söta söta Smulan undrar vad som kan gömma sig uppe i skogen. Tidigare idag fanns där en tax som glatt gjorde dem sällskap i trädgården. Kanske kommer den tillbaka?



Ja, jag ser allt ogräs som gror...så bestämde mig för att genast gå ut och ta ett tag. Väldigt vad tydligt det syns på kort...

Kommentarsändring

Jag har förstått att vissa har svårigheter att lämna kommentarer på min blogg. Märker ju själv ibland på andra Bloggers att det är tvärstopp just pga ordkontrollen.
På prov har jag nu tagit bort ordkontrollen som iaf någon hade problem med. Får väl se om det blir mycket spam, i så fall ändrar jag igen.
Så nu kan ni prova att lämna kommentarer igen. Massor!

Roger tog en tur ut för att "leta" efter makrill men det gick inte så bra idag heller verkar det som. Synd för det hade varit gott till middag.

Igår kväll lyckades Alice ta sig igenom staketet igen och tog en tur i skogen. Nikki gjorde sin plikt och sprang helt förvivlad in till mig och "grät" i högan sky samtidigt som hon kämpade tappert för att få min uppmärksamhet genom att kasta överkroppen upp i mitt knä och därefter snabbt vända och springa ut igen. Trots att hon gjorde detta flera ggr tog det en stund innan jag fattade att hon ville skvallra om vad som hände där ute.
Nu har jag i alla fall lärt mig att Nikki nog är en utmärkt barnvakt och att jag borde reagera när hon så uppenbart ska berätta nåt!
Alice då? Ja hon kom ju när jag ropat en stund, lika glad som vanligt...

lördag 13 juni 2009

Myssund i soffan

Störst och minst ligger och myser i soffan. Visst ser det ljuvligt ut med så söta vänner?




fredag 12 juni 2009

Det var länge sen...

jag såg så mycket regn som idag! Oj vad det har regnat, inte är det slut på eländet heller. Fick köra stackars Lisa till bussen i morse, det var ju skolavslutning. Carro hade ju varit snäll och gått upp i ottan för att hjälpa henne med håret, hade ju varit synd att förstöra det redan innan hon kom till bussen.

Sen på förmiddagen var det äntligen dags att åka och hämta hem lilla Smulan från hundpensionatet. Man fick komma för hämtning och lämning mellan 10-12 så jag var där vid 10 så klart.
Hanna som har pensionatet sa att "Nej, du får inte hämta henne för henne vill jag ha kvar här"! Det visste jag väl att hon skulle älska Smulis. Alla älskar Smulis. Hon hade haft det bra i alla fall och ätit hela tiden. Hon hade gått tillsammans med flera andra småhundar och haft så kul. Kan inte säga att hon blev så värst överlycklig när jag kom, glad ja visst men för övrigt verkade hon mer förtjust i Hanna. Fast sen när vi åkte hem i bilen blev hon alldeles till sig och pep heeela vägen hem. Smulan piper nämligen, ett mycket speciellt ljud. Naturligtvis dröjde det sen inte länge innan jag fick telefonsamtal från Bulgarien, nån var väldigt bekymrad över hur Smulan haft det.
Nu ska hon i alla fall vara här hos oss ända tills mamma och pappa kommer hem på tisdag kväll.

I eftermiddags åkte Lisa och Nellie på SBK:s läger på Såtenäs. En hund kom hem och en for iväg alltså.
Kompisens mamma körde dem dit så jag ska hämta hem dem på söndag eftermiddag. De skulle bo på Flygflottiljens förläggning. Lite speciellt antar jag men de kommer nog att ha skitkul får vi hoppas. Hoppas bara det eländiga regnet slutar för de ska så klart ha en massa träningar och aktiviteter utomhus.

Hela dagen har jag saknat min mail som inte fungerat. Inte förren vid 16-tiden hade Telia löst det problemet. Så nu är det bara regnet att klaga på alltså...

GGRRRR....

Telias webmail fungerar inte! I alla fall inte min. Då blir jag genast skitsur. Man har ju en webmail just för att inte riskera bli låst av en krånglande dator, då ska själva mailen krångla istället. Typiskt.
Så har ni mailat mig efter igår vid 21-tiden så förvänta er inget svar alltså.

onsdag 10 juni 2009

Skitväder

Hej å hå vad det regnar idag. Känns inte särskilt kul att tänka på att man börjar sin sommarsemester om en dryg vecka. Det är ju så förbaskat kallt också så sommarkänslorna är väldigt långt borta.

Lisa slutar skolan på fredag och givetvis ser det ut att bli riktigt regnigt och pestigt då. Typiskt, en skolavslutning SKA det ju bara vara fint väder på!

Fredag eftermiddag bär det sen iväg med Lisa och Nellie på årets Ungdomsläger som SBK Väst arrangerar på Såtenäs i år. Tur att Nellie precis hunnit löpa klart så hon kan följa med, får väl bada henne imorgon kanske så hon inte fortfarande luktar gott.

Carro har antagligen haft sommarkänslor igår för hon har gjort rent vår pool så den är redo för påfyllning. Kan inte påstå att det lockar just nu men visst, blir det bara varmt så...
Undrar just hur det ska gå när Alice upptäcker att man kan bada även där! Antar att det blir till att sätta upp grindarna vi tidigare haft till altanen för att inte hundarna skulle rymma. Nu blir det alltså för att se till att Alice INTE kommer i närheten av poolen i stället. Nej nu ska jag inte döma henne i förväg, hon kanske inte ens vill bada i poolen!

Tyvärr glömde Carro ta in diverse rengöringshjälpmedel, typ svampar mm, så just nu är gräsmattan på framsidan full av små små microbitar av gul tvättsvamp. Alice ääälskar nämligen tvättsvampar. Konstigt att hon inte blir sjuk av allt hon sätter i sig eller finfördelar. Den magen är nog gjord av stål för hon har bara varit kass i magen en enda gång sedan hon kom hit. Fast den är väl härdad antar jag...

tisdag 9 juni 2009

Tävlingsnerver

Jaha...då har jag anmält Alice till Tvååker också då! Trots att jag bestämt att hoppa den. Hade ju tänkt att följa med som åskådare bara men Veronica övertalade mig.
Konstigt, med tanke på att jag i Vänersborg i söndags innan det var dags, lovade både mig och henne att aldrig mer utsätta mig för eländet. Snacka om dåliga tävlingsnerver men jag blir alltså så himla nervös så jag skulle kunna kräkas rakt ut. Alternativt stuva in hunden i bilen och åka hem utan att ställa ut.
Som tur är så är jag så himla envis så väl på plats finns det ingen återvändo.

På schemat framöver har vi nu en liten inoff kvällsutställning i Gräfsnäs, sen är det nationella i Borås och Tvååker. Fast vi är ju inte där än förstås...

I går fick jag vara vikarie och ta valpkursen all by myself. Tror att det gick bra, ingen klagade, fast vad skulle de väl säga...de hade ju liksom inte mycket att välja på om man säger så. Roligast har nog i alla fall jag, jag bara älskar att ha att göra med valparna och deras trevliga mattar och hussar.

Nu har vi nedräkning till sommarlov och semester. Skolan slutar på fredag och jag som har tidig semester i år har bara sex dagar kvar att jobba. Sex morgnar kvar att stå upp i ottan...

Dessutom ska jag hämta hem lilla Smulan på fredag. Hon har ju varit på semester på hundpensionat och om precis en vecka kommer hennes matte och husse hem!

söndag 7 juni 2009

Vänersborg

Då har vi varit i Vänersborg på Nationell utställning! För övrigt den första officiella för Alice.
Kan säga att jag är sååå glad!!! Trots att jag innan jag skulle in mådde så illa av nervositet att jag hade kunnat kräkas rakt ut...

Domare var Burton Wayne från Australien.
Det var fyra tikar i juniorklassen. I kvalitéen fick Alice en etta och jag blev jätteglad så klart. Två av de andra åkte ut med tvåor så då var det bara Alice och en till kvar.I konkurrensen mellan dem blev Alice tvåa.
Kan tilläga att hon mätte 63 cm, det var ju första gången hon blev mätt men det gick bra.
Dagens kritik läser ni här!





En som nog är ännu gladare än jag idag är Veronica. Hennes Kimbo fick idag sin efterlängtade etta, grattis till er!



För Josefine och Crazy blev det en tvåa idag. Crazy fick för sig att både domaren och mätstickan var riktigt läbbiga och sjåpade sig ordentligt för Josefine.



Vad spelar väl resultaten för roll när man får sin nya valp levererad till utställningen? Tyvärr inte jag då utan Veronica med familj alltså.
Den här sötnosen kom farandes ifrån Lilla Äventyrets Kennel för att flytta till Hallinden. Sååå söt!!! Vill ha...



Husse Krille fick tillbringa några timmar ute vid bilen för att passa den nya familjemedlemmen.

Trots att himlen stundtals var riskfyllt svart så hade vi tur med uppehåll. På hemvägen däremot regnade det rejält. Snacka om tur med dagen!

lördag 6 juni 2009

Färdigt

Jaha, då känns det som jag har koll på läget.
Alice är både duschad och fönad, visserligen tror jag det får bli en stund till med fönen lite senare. Inte lätt att få henne helt torr med en vanlig fön. Klorna är klippta och tassarna likaså.

Roger har kommit hem och ligger nu utslagen i soffan. Det tar på krafterna att vara på havet. Bara själva restiden ut till fiskeplatsen var tre timmar!!! Att de orkar...jag blir trött bara jag tänker på det.
Nån jättestor fiskelycka hade de dock inte haft men visst var det nån firre med hem i alla fall.

Då ska man väl försöka komma i säng tidigt i kväll för i morgon blir det till att stå upp vid sju. Inte allra värst kanske men ändå tidigt för att vara helg. Håll nu alla tummar och tassar för oss i morgon!

fredag 5 juni 2009

Tråkigt och roligt

Lisa och jag tillbringar kvällen själva här hemma. Roger har åkt till Göteborg där han ska sova i natt. Tidigt i morgon bitti ska han ut på havsfiske, en heldag då de går långt norr om Skagen denna gång igen. Egentligen har han väntat på en tredagars helgtur upp utanför Norge men det blir nästa gång. Så skööönt att få vara hemma...

Fick ett telefonsamtal förut med besked om att en mycket god vän ligger på sjukhus. Dock inget allvarligt utan jag hoppas han snart är hemma igen. Även om det inte är allvarligt så kan det ju vara nog så besvärligt med de praktiska problem som uppstår. Ett stort och varmt KRYA PÅ DIG skickar jag till dig, antar att du snart läser det här...

Sen kom ett trevligt telefonsamtal, mamma ringde från Bulgarien. De hade det jättebra med sol hela dagarna och regn på nätterna. På flygplatsen hade de dock mötts av beskedet att deras inbokade hotell INTE ÖPPNAT för säsongen än! Fler än jag kan säkert tänka sig mammas ilska över detta besked. Det hade ju Ving gott kunnat meddela i förväg. I alla fall hade de som tur var fått boende på ett ännu finare hotell så de var trots allt ganska nöjda. Det var väldigt lite folk där nere så det märktes att säsongen knappt börjat.

I eftermiddags var Veronica här och lurade in Kimbo i vår dusch. Innan han visste ordet av var han duschad och klar. Vi har nämligen ingen kabin och det gör det alltså betydligt lättare när man vill duscha en stooor leonberger. I morgon är det Alice som står på tur.

Fredag morgon

Lisa har precis gått till skolbussen och Carro ligger och sover länge till. Tyst och lugnt i huset. Funderar lite på vad man ska hitta på.

Fönstren skriker åt mig att de behöver putsas men jag väljer att inte lyssna. Det regnar ändå så det är knappast nån idé.

Dammsugaren skulle behöva motioneras men det faller på att det ju kommer bli likadant efter hundarna kommer in nästa gång. Dessutom sover ju faktiskt Carro.

Alice ska ju badas inför utställningen på söndag men det är ju inte heller nån idé att göra idag. Tänk vad hon skulle frossa ute i skiten sen då...får nog bli bad imorgon kväll antar jag.

Kanske helt enkelt ska ta en ledig dag? Tror jag går och lägger mig en stund till istället!

torsdag 4 juni 2009

Ny hemsidesadress

From idag är vår nya hemsidesadressklar! Numera heter den kort och gott

www.skinnfallerod.se

Betydligt lättare att komma ihåg. Naturligtvis hittar man vår sida även på den gamla adressen!

Tjoff

så har arbetsveckan gått. Idag var det studenten i Uddevalla så jag valde att sluta tidigare för att kunna ta mig ur stan. Är så himla trött på köerna redan i förväg, det arbetas ju med rondellen utanför tunnlarna. Där har jag suttit fast var och varannan dag, det är så himla irriterande. Sån tur var hade de öppnat upp vägen i morse just med anledning av dagens studentfirande. Dessutom är ju motorvägen avstängd för asfaltering så det är till att köra gamla vägen på morgnarna när man ska i till jobbet.

I måndags var det avslutning på agilitykursen. Tyvärr löper Nellie så både jag och Lisa missade detta. Smulan är ju på hundpensionat just nu eftersom mamma och pappa är i Bulgarien. Hoppas lilla Smulis har det toppen bland alla andra vovvar ute hos Hanna.
Istället för agilitykurs så var jag då med Bengt på valpkursen. Lika roligt som vanligt, jag tycker ju det är så kul just med valparna. Dessutom är det extra roligt eftersom de flesta är just yngre valpar den här gången.
Sen hade jag ju tur som fick avsluta kvällen med Marlénes goda kladdkaka.

På söndag är det utställning i Vänersborg. Det är första gången Alice ställs i juniorklass och alltså deltar i en officiell, jag blir nervös bara jag tänker på det, usch....Finns nån frivillig handler där ute som kan tänka sig att ställa upp?
Ibland undrar jag hur man kan vara så dum att man utsätter sig för det här när man blir så nervös som jag blir. Sen ska vi ställa i Borås också...kommer väl att klappa ihop i ett nervsammanbrott innan den här sommaren är slut.